Ofte stilte spørsmål

OFTE STILTE SPØRSMÅL - FAQ

 

 

Nedenfor finner du svar på ofte stilte spørsmål. Finner du ikke svar her sender du en e-post til post@933.no

 

Får jeg en bok, eller hva er det egentlig jeg får?

 

Du vil umiddelbart etter bestilling motta en elektronisk bok også kalt en e-bok. Denne leser du på helt vanlig måte i Adobe Reader. På denne måten kan du begynne å tjene penger allerede i dag.

Har du ikke Adobe Reader kan du laste programmet ned gratis ved å klikke HER.

 

Jeg har Mac, kan jeg fortsatt lese e-boken?

 

JA! - Mac - iPad - iPhone - Nettbrett - Smartphone. Ikke noe problem.

 

Hvordan kan jeg vite at dette ikke bare er søppel, men at den faktisk fungerer?

 

Denne oppskriften er så langt fra søppel du kan komme. Metoden jeg presenterer fungerer utmerket og alle som bruker den tjener penger. Det har blitt bevist gang på gang. At jeg KUN har fått positive tilbakemeldinger bør egentlig være bevis nok i seg selv. Og om ikke det er nok, tilbyr jeg en 30 dagers pengene-tilbake-garanti - noe som hadde vært temmelig idiotisk hvis produktet ikke virket.

 

Hvordan tjener jeg penger og hvor mye kan jeg tjene?

 

Du tjener penger ved å jobbe mot en av nettets største industrier. Du mottar betalingene enten via bankoverføring, sjekk eller direkte inn på bankkortet. Enkelte har tjent flere tusenlapper pr. dag. Det avhenger av egen innsats.

 

Fungerer denne metoden uansett hvilken bakgrunn jeg har – eller kreves det spesielle forkunnskaper?

 

Det stilles ingen krav til spesiell kunnskap. Alt du trenger å kunne er å bruke en PC med Internett. Så hvis du har klart å finne denne siden er du mer enn nok kvalifisert.

 

Kan du garantere at jeg tjener penger?

 

Ja. Forutsatt at du leser boken nøye og faktisk bruker de strategiene som står skrevet tjener du penger. Gjør du dette i 30 dager og forsatt ikke tjener penger, gir jeg deg hele salgsprisen tilbake. Så enkelt er det.

 

Hvorfor offentliggjør du disse hemmelighetene?

 

En trenger ikke være noe geni for å skjønne at jeg selger e-boken og idèen for å tjene noen kroner i tillegg. Desssuten innebærer ikke dette systemet at vi konkurrerer med hverandre. Tvert i mot er det slik, at jo flere jo bedre.

 

Er det trygt å bestille denne e-boken over Internett?

 

Ja, din transaksjon vil være 100% sikker. Betalingsinformasjonen blir formidlet ved hjelp av det siste innen SSL encryption technology gjennom en ekstern betalingstjeneste. Så varen blir trygt levert og ingen informasjon blir solgt eller gitt videre til noen tredje part. Vi aksepterer alle store bankkorttyper. Herunder Visa og MasterCard. E-boken er klar for nedlasting straks betaling er registert. Alt tar bare at par minutter, så er du klar for å tjene penger.

 

LYKKE TIL !

 

TILBAKE

 

 

 

Kontakt oss * Copyright 2004 © All Rights Reserved