Tilbakemeldinger

TILBAKEMELDINGER

 

Nedenfor kan du lese hva andre kunder mener om e-boken min. Dette er vanlige folk akkurat som deg. Jeg mottar stadig skryt fra fornøyde lesere.

 

Woooow! Dette er jo helt rått!

Lasta ned boka di i går og tjente 600 kroner på et par timer. Klart den kuleste måten jeg har sett å tjene penger på. Funker det like bra framover så slutter jeg på skolen!"

Marius, 18

 

Endelig noe som fungerer!

Jeg har i lang tid prøvd å finne en måte å spe på inntektene mine på. Som kommunalt ansatt og forsørger for to barn er det ikke alltid like lett å få endene til å møtes. Jeg har vært borti mye rart før og må innrømme at jeg tapte mer enn jeg tjente på det. Var derfor veldig skeptisk før jeg omsider bestilte en utgave av denne guiden din. Må si jeg ble mektig imponert over hva jeg fikk. Dette er helt annerledes enn alt jeg har vært borti før. Du går rett på sak, forteller akkurat hva jeg må gjøre og best av alt det FUNGERER. Det morsomme er at jobben min i kommunen nå har blitt ekstrainntekten. Jeg bekymrer meg ikke lenger for økonomien og har fått mer tid til familien. Jeg kan trygt anbefale e-boken videre!”

Svein Rune, 44

 

Skulle visst om dette før!

Dette er første gangen jeg har gitt tilbakemelding på noe jeg har kjøpt. Men denne gangen skulle det bare mangle. Har jobba som postbud i FEM år. Drittjobb! Har sjekka ut mange andre pengemuligheter på nettet før, alt jeg finner innebærer enten en haug med investeringer, verving av venner eller at jeg må på å selge et eller annet. Det virker dessuten som om man må ha doktorgrad i data for å klare noe som helst. Trodde derfor det var umulig for meg å tjene penger på nettet.Der tok jeg feil! Jeg tror til og med bestemoren min på 80 kunne klart dette. Det som irriterer meg er at jeg ikke visste om dette her før. Så kunne jeg sagt opp jobben for fem år sida! Takk skal du uansett ha for at du gir andre denne muligheten.

Ole Kristian, 28

 

Hilser fra Brasil!

Vil bare takke masse for at du har gitt meg muligheten til å gjøre det jeg liker best. Reise! Har vært ute å reist i 6 måneder nå og er så utrolig delig å slippe å stresse med penger. Nå er det bare å logge seg på noen få timer i uka med laptopen og pengene er på konto dagen etter! Får bare håpe pcen ikke blir stjålet :-)

”Silje, 24

 

Jøss – du snakker sant!

Må innrømme at jeg ikke hadde det minste tro på denne guiden din. Virket jo for godt til å være sant og en smule useriøst syntes nå jeg. Så jeg kjøpte den egentlig bare for å bevise at den var ubrukelig og kreve pengene tilbake. Der tok jeg fullstendig feil. Jeg har testet mye før, men denne metoden er HELT annerledes! Nå har jeg endelig begynt å tjene penger! Hvorfor kunne du ikke selge denne guiden for et år siden? Uansett – tusen takk for en utrolig bra bok, og beklager at jeg tvilte på deg.”

Morten, 33

 

"Beste innvesteringen jeg har gjort.

Det er sjelden jeg øser ut penger på nettet. Men jeg har hatt det ganske trangt økonomisk etter at jeg mistet jobben for to måneder siden, så gav derfor dette opplegget en sjanse. Og ganske riktig – dette gav inntekter! Regningene ble endelig betalt og jeg har bestemt meg for å beholde dette som jobben min så lenge det er mulig. Så uansett om en er arbeidsledig eller bare har behov for ekstra inntekter, så anbefaler jeg e-boken din på det sterkeste."

Terje, 56

 

Helt perfekt!

Denne jobben passer meg utmerket. Jeg sover så lenge jeg vil om morgen, kan jobbe fra sofaen og har fått råd til vaskehjelp. Livet har aldri vært bedre!"

Slappfisken, 27

 

Jeg testa ut boka di i går og alt ser ut til å virke.

Dro inn 3000,- samme kvelden som jeg lasta den ned. Håper dette fortsetter like bra. I så fall tusen takk!”

Thomas, 19

 

Endelig i gang!

Jeg har lenge drømt om å starte min egen importbedrift, men mangel på startkapital har alltid hindret meg. Etter å ha lest e-boken din har jeg kunnet bygge opp såpass mye midler at firma nå er oppe og går. Uten behov for verken lån eller investorer!.”

Anders, 21

 

Litt irriterende

Jeg har over lang tid drevet innen e-business og må si jeg har gjort det ganske bra. Trodde derfor jeg hadde rimelig god oversikt over hvilke inntjeningsmuligheter som fantes der ute.Det du presenterer i materialet ditt var imidlertid helt ukjent for meg. Smart måte å generere inntekter på uten behov for websider eller salg. Det som er irriterende er at jeg allerede tjener like mye med metoden din som jeg gjør på alle andre inntektskildene mine fra nettet til sammen. Men jeg skal ikke klage. Bra jobba!”

Bjørn Tore, 35

 

Ny flatskjerm!

Dette er utrolig! Lastet ned boken din i forrige uke og kjøpte meg ny 48” flatskjerm for pengene jeg tjente på bare en uke!”

Knut Ivar, 42

 

Dette var jo saker!

Ble anbefalt boken din av en kompis og jeg bare digger den. Jeg tjente inn det jeg brukte på boka på et kvarter. Nå er det null jobbing på Kiwi for meg fremover! Hvorfor selger du den så billig? Du kunne jo krevd en formue for den! Men, men, det gjør ikke meg noe da:) Takker for boka, du er helt konge!”

Karoline, 19

 

Ved å bruke metoden din bare noen få timer i uka, tjente jeg 30 000 kroner forrige måned. Tusen takk!”

Lars Petter, 29

 

TILBAKE

 

Kontakt oss * Copyright 2004 © All Rights Reserved